Woningplattegronden

Woningplattegronden

De huidige marktomstandigheden en mogelijkheden op technologisch gebied dagen uit tot nieuwe manieren om uw woning te presenteren. Met een professionele plattegrond opgemaakt door Van Rijn Makelaarsondersteuning geeft u potentiele huizenkopers een beter inzicht in de indeling van uw woning.

Wanneer u de huidige woningmarkt onder de loep neemt komt u al snel tot de conclusie dat u niet de enige woningeigenaar bent die zijn/haar woning aanbiedt, er staan anno 2012 meer woningen te koop dan ooit tevoren. Uiteraard wilt u er wel voor zorgen dat úw woning de meest in het oog springende is binnen het prijssegment, bezoekers langer op uw woningpagina op funda houden en uiteindelijk meer concrete contactaanvragen generen dan ‘concurrerende’ woningen.

Uit onderzoek bljkt dat 51% van de funda bezoekers een woning met een interactieve plattegrond doorgaans langer bekijkt dan een woning zonder plattegrond.

Voordelen van een interactieve plattegrond:
  • duidelijk inzicht in de woning
  • bezoeker kan de woning alvast indelen
  • een langere bezoekduur
  • woning wordt beter bekeken
  • meer contactaanvragen

Door de toevoeging van een interactieve plattegrond aan de presentatie van een woning op Funda voorkomt u eventuele teleurstellingen tijdens bezichtigingen. Uiteraard verhoogt dat de verkoopkans, daar geïnteresseerden beter beslagen ten ijs zullen komen en zich een beter beeld kunnen vormen of het huis inderdaad aan hun ruimte- en inrichtingswens voldoet.

Van Rijn Makelaarsondersteuning levert snel kwalitatief hoogwaardige plattegronden in 2D & 3D voor plaatsing op funda. Om werk voor u uit handen te nemen kunnen we aan de hand van uw schets of bouwtekening de interactieve plattegrond opmaken.

Voor het opstellen van een meetcertificaat meten wij, met behulp van professionele apparatuur, uw woning uiteraard op locatie in. Elk meetcertificaat opgesteld door Van Rijn Makelaarsondersteuning is opgesteld aan de hand van de vigerende norm NEN 2580:2007 Oppervlakten en inhouden van gebouwen.

Wij leveren uiteindelijk 2-dimensionale plattegronden in JPEG formaat, maar ook de 3- dimensionale bestanden die binnen Funda in Floorplanner formaat kunnen worden gepubliceerd.

Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar de gunstige tarieven.